Fright Night Part 2

Tro det eller ej! Här kommer Fright Night Part 2. Uppföljaren till den fina skräck/komedin som jag recenserade i somras.

Tre år har gått sen Charly Brewster och Peter Vincent dödade vampyren Jerry Dandridge. Tack vare terapi har Charly börjat tro att det bara var hans egen fantasi som skenade iväg och att vampyrer egentligen inte finns. Men när skådespelerskan Regine flyttar in i Peter's hus börjar Charly se saker, vilket gör att han börjar tro att han börjat tappa förståndet.

Peter, som till en början tror att Charly bara inbillar sig, får snart reda på att Jerry Dandridge var Regine's bror och Regine tänker se till att Charly betalar sitt pris... för all evighet.

Det är sällan uppföljare är nästan lika bra, är lika bra eller är bättre än originalfilmen, det här är en av de där uppföljarna som är nästan lika bra.

Roddy McDowall och William Ragsdale återvänder i originalhuvudrollerna från den första filmen och gör återigen ett fenomenalt jobb framför kameran. Traci Lind funkar som Ragsdale's karaktärs nya flickvän. Julie Carmen är bra som ledarvampyren. Vi ser också Jon Gries, Russel Clark, Brian Thompson som hantlangarvampyrer.

Och precis som i den första filmen är det lite gore, en del nattsvart humor, några chock-scener och en bra story.

Så är det. En riktigt bra uppföljare till en riktig klassiker. De som gillar första filmen gillar säkerligen den andra filmen också.

Rekommenderas!

http://www.imdb.com/title/tt0097390/

Kommentarer
Postat av: HA

Jag väljer att tro det ej.

2009-01-12 @ 07:41:14
URL: http://glob.heltperfekt.com
Postat av: Vahetere...Orka?

Det är inte mycket du tror, gubbe. Jag gillade den iaf. Nuff said.

2009-01-13 @ 01:55:06
URL: http://vahetereorka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0