Dead And Gone

Jack Wade (Quentin Jones) tar med sig sin fru Frankie (Kathrine Bates), som ligger i koma, till en nedgången stuga intill Desert Wells, Nevada, då alla deras pengar är slut. Jack måste ta hand om Frankie själv då hennes släktingar stoppat upp hennes tillgångar vilket lämnat honom luspank. Inte långt efter deras ankomst till stugan börjar Jack få hallucinationer och se underliga vanföreställningar.

Dead And Gone är en typisk film man råkar missta för att vara en hygglig B-skräckis när man står i videobutiken för att man ska hyra sig en rulle en tråkig söndagskväll. Men istället för en hygglig rulle får man istället skräp utan dess like och en söndagskväll blir helt bortkastad på ingenting.

Filmens första problem är dess story och händelseförlopp. Vi har sett det tusentals gånger innan och att påstå att filmen är någonting annat än förutsägbar och klichéespäckad vore ren lögn. Filmens andra problem är att den är totalt oläskig. Inte ett uns av läskighet existerar filmen igenom och den är desto mindre spännande och jag känner hur en gäspning ligger på lur ungefär halvvägs igenom. Filmens tredje problem är effekterna och makeupen. Nog för att jag kan se genom fingrarna när det kommer till den här typen av filmer, men för tusan - kunde de verkligen inte gjort någonting bättre? En avhuggen arm och hand har nog aldrig sett mer plastiga ut förr och en eldslåga som slår upp i ansiktet på en snubbe skriker usla CGI. Vem/vilka som än har haft hand om effekterna borde ta och skola om sig...

Fler problem finns, men vem fan bryr sig? Ingen vill väl ändå se det här skräpet. Undvik.

http://www.imdb.com/title/tt0489019/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0