Twins

Under ett experiment för att framställa den perfekta människan går någonting fel och istället för att ett barn föds, föds två stycken - ena skickas till en söderhavsö och blir uppfostrad av filosofer, medans den andra blir skickad till ett barnhem.

35 år senare får Julius Benedict (Arnold Schwarzenegger) reda på att han har en bror vars namn är Vincent (Danny DeVito). Han blir givetvis överväldigad att han har en bror och beger sig iväg för att leta reda på honom. Men även om de två bröderna är tvillingar skiljer de sig åt väldigt mycket; Julius är stor, stark, har kunskaper både inom biologi, kemi och fysik och är en expert inom kampsport, Vincent å andra sidan har skulder upp över öronen, är jagad av lånehajar och har mer problem än vad han klarar av.

Hur som helst hittar Julius Vincent, som till en början inte tror ett dugg på Julius historia om att de är bröder, och tillsammans beger de sig iväg för att leta reda på deras sen länge försvunna moder...

Twins är en hyfsat lättsam och helt ok komedi som har sina stunder, men som till större delen tillför mer leenden och fnissningar än gapskratt - som det är rätt lång emellan. Till och från blir filmen lite långdragen och vissa scener och sekvenser känns rent av onödiga. Vi ser även Kelly Preston, Chloe Webb, Marshall Bell och David Caruso i varsin roll utöver Arnie och DeVito - som snor större delen av showen.

Twins är inte den där komedin jag personligen skulle välja att titta på 20 gånger på raken, men den är godkänd och hyfsat sevärd - mycket tack vare samspelet mellan Arnie och DeVito.

http://www.imdb.com/title/tt0096320/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0