Cop Out

När de två klåpar-snutarna Jimmy (Bruce Willis) och Paul (Tracy Morgan) sullar till det under ett tillslag blir de båda avstängda, utan lön. Jimmy hade tänkt använda sig av den kommande lönen till sin dotter Ava's (Michelle Trachtenberg) bröllop, men måste nu sälja ett värdefullt baseball-kort för att kunna finansiera bröllopet. Dessvärre blir han rånad när han ska sälja kortet och måste nu, tillsammans med Paul, ta tillbaka kortet.. dess nya ägare är emellertid gangsterledaren och samlaren Poh Boy (Guillermo Díaz).

Jag älskade den här filmen - kort och gott. Storyn är inte speciellt originell och vi har sett konceptet tusentals gånger innan i andra partner-filmer, men samspelet mellan Willis och Morgan är klockrent och gapskratten flödade fint under filmens gång. Andra skådisar vi ser är bland annat Seann William Scott (som står för en del av skämten), Jason Lee och Rashida Jones i viktiga biroller.

Filmen må inte vara orginell eller speciellt oförutsägbar, men den underhåller och jag gillade den. Det är iaf en av de bättre komedierna med en nypa action som har kommit på senare år.

Rekommenderas!

http://www.imdb.com/title/tt1385867/

Kommentarer
Postat av: HA

Jag stängde av efter ungefär 10-15 minuter. Jag vill döda Tracy Morgan, förmodligen världens mest irriterande person. Riktig jävla SKITFILM. Så usel att man sket i att visa den på bio i Sverige.

2010-07-14 @ 09:04:07
URL: http://glob.heltperfekt.com
Postat av: Vahetere...orka?

Pfft. Cop Out är råbra. Se hela innan du öppnar munn, gubbe! :)

2010-07-14 @ 19:54:34
URL: http://vahetereorka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0