Seed Of Chucky

Sex år har gått sedan Chucky (Brad Dourif) och Tiffany (Jennifer Tilly) gick berserk och en inspelning av en film baserad på just dessa händelser är under produktion. När Chucky's och Tiffany's son - Glen (Billy Boyd) - får reda på detta beger han sig iväg till Hollywood för att leta reda på sina föräldrar, för att äntligen få ett familjeliv. Vilket kommer bli lättare sagt än gjort...

Efter att Glen har återuppväckt sina föräldrar med hjälp av Dambalas Hjärta tar det inte lång tid innan ett nytt blodbad bryter ut i deras jakt på nya kroppar - vilket den här gången är Tiffany's favoritskådespelerska Jennifer Tilly (som sig själv) och hiphopartisten och regissören Redman (som sig själv).

I mitt tycke är den femte - och hittils sista (bortse från den kommande remaken) - filmen i serien den (hittils) svagaste. Mycket tack vare att koncentrationen på Chucky egentligen är rätt liten jämfört med de fyra första filmerna och det känns lite som han bara har en sidoroll i det hela. Filmen är emellertid inte dålig, utan levererar några rejäla gapskratt som får mig varje gång att skratta högt - vilket också räddar filmen en del. Skådespelarna, effekterna, storyn, manuset, bla bla bla, är bra och så vidare - iaf om man tänker på att det faktiskt är del fem i serien.

Jag orkar inte skriva speciellt mycket mer än så. Seed Of Chucky är den (hittils) svagaste filmen i serien, men det betyder inte heller att den är kass.. utan bara sämre än sina föregångare. Den duger gott att titta på för att bli hyfsat underhållen i runt 90 minuter. Helt klart. Om vi får återse Chucky i ytterligare en uppföljare återstår att se.. med tanke på att remaken står runt husknuten - såvida inte den blir skrotad, dvs...

Sevärd.

http://www.imdb.com/title/tt0387575/

Kommentarer
Postat av: Lofi

håller med, den e lite svag ,,men vilket skön kudde föreställande chucky jag hitta på www.filmochting.se min för all framtid ;)

2010-02-01 @ 16:51:19
URL: http://www.filmochting.se
Postat av: Vahetere...orka?

Haha, riktigt cool kudde! Tack för länken!

2010-02-02 @ 12:58:31
URL: http://vahetereorka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0