Last Of The Living

Ett ytterst smittsamt virus sprider ut sig över landet. Efter ett bett tar det bara några timmar innan offret förvandlas till en zombie och börjar jaga mänskligt kött. Morgan (Morgan Williams), Ash (Ashleigh Southam) och Johnny (Robert Faith) verkar vara de enda levande kvar, men de verkar inte heller bry sig speciellt mycket i det utan knallar runt i sina underkläder i övergivna villor de kommit över. Men när de snavar över Stef (Emily Paddon-Brown) som kan ha ett botemedel bestämmer sig de tre vännerna för att äntligen ta tag i saker och ting och försöka rädda världen - och tjejen.

Den här nyzeeländska skräck/komedin var inte riktigt vad iaf jag trodde att den skulle vara. Skrämmande? Nä. Rolig? Nä, inte speciellt. Spännande? Nä, inte det heller. Det är en rätt långdragen och rent av tråkig film som är waste of time, mer eller mindre.

Det var ytterst få grejer i filmen som fick mig och H att garva till, men det var långt mellan dem och skämten var inte riktigt av gapskrattkaliber heller. Jag personligen tycker det känns som att det här är en av de där zombierullarna som försöker gå i Shaun Of The Dead's fotspår, men som misslyckas ganska fatalt och resulterar i ytterligare en film som hamnar i skuggan av Shaun... även om den förtjänar det.

Inte speciellt kul och inte ett dugg skrämmande eller spännande. Det hade iofs räckt för att beskriva Last Of The Living. Se på Shaun Of The Dead igen istället.. eller varför inte en annan nyzeeländsk film? Ni vet vilken jag tänker på. Braindead - så klart.

http://www.imdb.com/title/tt1351177/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0