The Cold Heart Of Crystal Lake

När tre vänner är ute och reser får de fel på bilen mitt ute i skogen och beger sig till fots iväg för att se om de kan hitta hjälp. De stöter på en jägare som bjuder in dem i sitt tält över natten för att dagen efter skjutsa in dem till stan. Jägaren berättar för dem att dessa skogar är Jason Voorhees hem.. och inte långt därefter blir de tre ungdomarna varse om att det stämmer.

Det första felet de har gjort i den här fan filmen - som är gjord av samma personer som låg bakom Friday The 13th: The Storm - är att personerna i filmen är i ett tält man använder på sommaren mitt i vintern. Och enligt jägarkaraktären kommer de frysa ihjäl om de stannar ute hela natten. Det hade nog inte spelat så stor roll om de varit inne eller utanför tältet, med tanke på att de har ingen värmekälla - varken inne eller utanför tältet. Det andra felet de har gjort i filmen är att det är flera saker som är ganska absurda. Exempelvis går två av personerna ut ur tältet och direkt därpå börjar de andra två att fippla på varandra för att sedan ha sex. Vem fan skulle ha gjort något sådant då man VET att de två andra kan komma in i tältet när som helst? Ett annat bra exempel är också att när de ligger och har sex ser tjejen Jason och skriker, varpå killen i nästa sekund knallar ur tältet fullt påklädd. Hur i helvete hände det? Det tredje felet är - återigen - han som spelar Jason. Det skulle inte förvåna mig om det är samma kille som spelade Jason i The Storm filmen. Det syns ganska väl att det inte är Jason..

I övrigt är de andra skådespelarna hyfsat bra. Ett lyft från The Storm är att de spätt på lite mer med goret i den här, även om det blir lite överdrivet i slutet av den. Speltiden ligger på ca 16 minuter för er som är nyfikna på det.

Om jag måste välja mellan den här och The Storm, så ser jag då hellre The Storm igen istället. Gör om, gör rätt.

Ingen IMDB länk, givetvis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0