Parents

Efter att ha flyttat till en ny stad med sina föräldrar börjar den unge pojken Michael att få bisarra och hemska mardrömmar samtidigt som hans far beter sig underligt mot honom. Allt eftersom börjar Michael att misstänka att det inte bara är hamburgare hans föräldrar steker, utan någonting betydligt värre. Men är det verkligen så eller är det bara inbillning?

Jag tycker det här var en rätt hygglig film med en blandning mellan rysare och drama och som har en avsmak av komedi. Stundtals var den riktigt spännande och intressant, men samtidigt kunde den vara rätt seg och pratig. Skådespelarna - däribland Randy Quaid (Not Another Teen Movie) och Mary Beth Hurt (The Exorcism Of Emily Rose) som föräldrarna, samt Bryan Madorsky som Michael - var bra och trovärdiga.

Filmen koncentrerade sig inte så mycket på att visa en massa våld. Visst fanns det ett par scener där det var blod och en ganska mild grad av våld, men filmen koncentrerade sig mer på att bygga upp sig själv allt eftersom istället för att slänga alltihop i tittarens nylle.

Helt ok, skulle jag säga. Den var seg på sina ställen och hade en och annan brist, men det är en sån där film jag skulle kunna se om om ett par år.

http://www.imdb.com/title/tt0098068/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0