Night Of The Living Dead: 30th Anniversary Edition

När Barbra och hennes bror Johnny åker till deras döda fars grav blir Barbra attackerad av en man på kyrkogården. Johnny ingriper men blir överrumplad. Barbra flyr från platsen och kommer så småningom till ett stort hus. Strax därpå dyker fler överlevare upp. Tillsammans barrikaderar de huset och försöker att överleva natten.. då de döda kom tillbaka.

1998 bestämde sig någon smartskalle för att "Ja, vi släpper NOTLD igen, fast med nya scener och borttagna originalscener!". Sagt och gjort.. de gjorde det. Hur blev resultatet? Vad tror ni? Skit så klart.

Den här versionen innehåller ett par nya scener som inte tillför speciellt mycket till originalfilmen, men samtidigt förlängs inte heller filmen då dårarna beslutade sig för att korta ner vissa scener (med urusel redigering vilket medför att filmen ser ut att hoppa då och då). Detta medförde att filmen emellanåt (speciellt vid ett ställe) blir totalt osammanhängande - speciellt för oss som sett originalversionen.

Slutet blev - tack vare de nya scenerna - utdraget och halvtråkigt då vi får se en prälle med 90-talsskägg stå och gasta om att de levande döda egentligen är demoner som besatt de döda kropparna. Muthafucking snark.

Det finns säkert mer att gnälla på, men jag nöjer mig med att säga så här: undvik den här releasen av filmen och se originalversionen som den var när den släpptes 1968, istället.

http://www.imdb.com/title/tt0063350/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0