Bride Wars

Liv och Emma har varit bästa vänner sen 20 år tillbaka och har alltid hållt ihop oavsett vad som hänt. De båda har alltid drömt om att få gifta sig på Plaza Hotel och när deras män friar till dem verkar deras gemensamma dröm gå i uppfyllelse. De bokar varsin helg hos den berömda Marion St. Claire på Plaza Hotel och ser båda fram emot det hela.

Men efter att St. Claire's sekreterare sullat till det med bokningarna får de samma bröllopsdag. Ingen av dem tänker byta datum och inte långt efter börjar de att försöka förstöra den andras bröllop.

Den här filmen är av den typiska mainstreamkomediströmmen, typ. Vi har sett det mesta i många andra filmer och det hela blir väldigt förutsägbart och klichéfyllt. Men filmen innehåller utöver klichéer bra skådespelare och ett och annat skämt som fick mig att gapskratta. Problemet med filmen ligger dock i att har du sett någon annan film av samma sort, då har du även sett den här.

Som i vanlig ordning följer filmen samtliga riktlinjer för en strikt mainstreamkomedi. Någonting händer, komiska saker inträffar (eller åtminstone saker som är menade att vara komiska) och sedan löser sig allt och alla växer som människor. Slut.

Det som räddar filmen från att landa platt är troligtvis skådespelarna, samt några av de skämt som fick mig att skratta. Filmen bjuder inte på någonting speciellt egentligen, så förväntar man sig det blir man ganska troligen besviken.

http://www.imdb.com/title/tt0901476/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0