Batbabe: The Dark Nightie

Galningen The Jerker har gjort upp en plan för att lamslå Bacchum City: han ska stjäla all pornografi i hela landet. Han håller det inlåst i hans dildostylade helikopter i väntan på att folket i staden ska braka samman av sexuell ångest. Men Wendy Wane, en stripklubbsmogul om dagarna, iträder sitt förföriska alter ego Batbabe om nätterna för att slåss mot The Jerker och hans clown följeslagare.

Med hjälpen av den hopplöst inkompetente Kommisarie Boredom och den sexiga lesbiska distriktsåklagaren Henrietta Bent måste Batbabe samla modet för att stoppa The Jerker innan han lyckas tvinga henne att lägga Batbabe kostymen på hyllan.

Hej och hå. Gott folk. Jag tror jag har hittat en av de mest hjärndöda filmer, någonsin. Som ni troligtvis redan har räknat ut det är detta en eroti.. fuck it. Mjukporr/komedi. Filmen är ultralågbudget och varje "effekt"-scen fick mig att vråla av skratt. Visserligen så är troligtvis inte filmen gjord för att tas på allvar någonstans, men ändå. Filmen i sig är skräp, men vissa av skämten är roliga och "effekt"-scenerna är som sagt skitroliga.

Det som stör mig mest med filmen är att de har just mjukporrscener i den. Att se två stycken personer åla sig - som om de har skabb - mot varandra i 5 minuter är - iaf för mig - helt ointressant vilket medförde snabbspolning. Hade de skippat de scenerna hade vi troligtvis haft runt 45 minuter hysterisk skräpkomedi att se. Men nej. Istället får vi allt stå ut med de totalt osexiga "sex"-scenerna. Såvida personen ifråga som tittar på filmen är smart nog att använda snabbspolningen.

Så. Ska du se den här filmen - se till att ha dålig-humor-humöret igång och dvdkontrollen i näven för att vara beredd att spola. Om du inte ska se den - grattis, du har sparat runt 78 minuter av ditt liv till annat kul.. så som att diska eller sortera strumplådan.

http://www.imdb.com/title/tt1327697/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0