I Know How Many Runs You Scored Last Summer

När flera spelare i ett kricketlag hittas brutalt slaktade samlar polisen ihop de spelare som fortfarande är i livet och skickar dem till ett hus där de sätts i vittnesskydd, då de tror att en händelse vid en skola - där samtliga i kricketlaget gick - för 20 år sedan kan ha någonting med fallet att göra. Men kort efter spelarnas ankomst börjar de att minska till antalet.

För att vara en ultra lågbudget slasher med och av totalt okända personer så är det faktiskt en helt ok sådan. Skådespelarna och effekterna var bra och storyn var inte direkt någonting banbrytande och nyskapande, men funkade och underhöll ganska bra under de strax över 70 minutrarna filmen rullade på. De som står bakom filmen har också försökt att mixa ihop slasherkonceptet med humor och refererar till andra större slasherfilmer - typ I Know What You Did Last Summer och A Nightmare On Elm Street. Mixen mellan slasher och humor var i mitt tycke helt ok. Det var inte så där att man satt och gapskrattade, men att man fick flina till och småfnissa ett par gånger.

Allt som allt är det en helt ok film för att vara en ultra lågbudget slasher. Visst, den har en del brister men den följer också slasherschemat ganska bra och funkar att döglo på en tråkig söndag.

http://www.imdb.com/title/tt0910904/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0