Harvesting Horror: Children Of The Corn

Sist och givetvis minst kommer här en recension på den 37 minuter långa dokumentären Harvesting Horror: Children Of The Corn som medföljde på Divimax Special Edition dvdn av Children Of The Corn.

I dokumentären berättar regissören, Fritz Kiersch, om filmproduktionen, bland annat. John Franklin, som spelade Isaac, och Courtney Gains, som spelade Malachai, intervjuas också i dokumentären.

De tre männen berättar om produktionen, kort om hur de genomförde vissa grejer, hur Franklin och Gains fick sina roller och hur Kiersch fick regissör-rollen för filmen. För att dra några exempel av vad som pratas om i dokumentären, alltså.

Egentligen tyckte jag inte dokumentären var speciellt intressant. Det enda de pratade om var de bra aspekterna av den första filmen, enligt dem fanns det uppenbarligen ingen som tycker att filmen är kass, halvdan eller bara ok utan alla tycker den är jättebra och jätteläskig. Givetvis är inte fallet så, den är inte läskig någonstans. Möjligtvis att det är läskigt att den fått göras.

De berättar lite olika saker omkring filmen också. Exempelvis berättar Franklin om när han satt på ett fik strax efter filmens premiär och en kärring hade börjat vråla när hon såg honom och sprang ut. Strax därpå kom hon in igen och sa att hon inte klarar av att sitta nära Franklin för att han är "läskig". Herregud. Gains berättade också att många (ett par hundratal personer, enligt honom själv) har sagt till honom att de haft mardrömmar om hans karaktär (Malachai). Snark.

I slutet av dokumentären pratar de ca 10 sekunder om uppföljarna och de verkar väldigt nöjda tack vare att det har blivit en serie och som vanligt låter det "ingen trodde att det skulle bli en serie".

Hur som haver tycker inte jag om den här dokumentären. De är alldeles för egenkära och ser inte sina egna fel, utan enligt dem tycker alla om originalfilmen av Children Of The Corn. Vilket skämt.

http://www.imdb.com/title/tt0432876/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0