Disaster Movie

Troligtvis den mest hatade av Movie filmerna som släppts. Iaf om med tanke på informationen på IMDB.

Under sin Super Duper Sweet Sixteen, fastän han är 25, råkar Will och hans vänner ut för ett antal underliga naturkatastrofer vilket kan resultera i jordens undergång.

Jag begrep knappt storyn egentligen. Det finns en story bakom all hysteri i filmen, men den är svårbegriplig och fruktansvärt tunn och känns mycket som en ursäkt för att försöka skoja med diverse olika filmer (Kung-Fu Panda, Beowulf, High School Musical, The Incredible Hulk, Ironman etc). Skådespelarna är typ en bunt randoms som man aldrig sett förut, utöver Carmen Electra och Tony Cox alltså.

Humorn är.. rätt ok. Jag skrattade mer till den här än vad jag gjorde till Date Movie och Epic Movie iaf. Men mot slutet börjar filmen kännas ganska jobbig att se då det inte finns någon direkt vettig storyline genom filmen och det hela banar mest ut i en massa "klipp" och "sketcher". Det är iaf så det känns som. De tappar humor-nivån ganska drastiskt mot slutet också.

Det är nog dags att Jason Friedberg och Aaron Seltzer börjar göra andra filmer.. eller typ byta jobb, till städare på ett skabbigt hotell i Thailand, exempelvis. Folk har börjat ledsna ur på Movie filmerna och de är ju inte utan anledning direkt.

Men filmen är inte urusel. Men den är inte heller bra. Den är typ.. halvok.

http://www.imdb.com/title/tt1213644/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0