Beware! The Blob

Den hatade uppföljaren som kom 1972.

När en rörarbetare återvänder hem ifrån Nordpolen har han med sig en kapsel med en nedfrusen främmande livsform (en del av bloben ifrån första filmen). Efter att hans kärring tagit ut kapseln ur frysen tinas den främmande livsformen upp och börjar äta allting som kommer i dess väg i den lilla staden. Ett ungt par börjar försöka varna omgivningen, men ingen tror dem.. innan det är försent.

Den andra filmen är i princip samma jävla film som den som kom 58, fast det är sämre skådespelare och ett mer idiotiskt manus. Filmen är gjorde troligtvis enbart för att försöka mjölka ur lite mer pengar ur The Blob-konceptet. Effekterna är fortfarande lågbudget (glömde jag att nämna det?) som i första filmen. Men tack vare att det egentligen inte finns någon karaktär som man känner så där speciellt mycket för så blir hela filmen ganska ointressant och hade effekterna, alternativt våldet, varit mer intressant att titta på hade kanske filmen blivit mer sevärd än vad den är.

Jag tycker inte om den här filmen. Den var tråkig, trög, dåligt gjord och innehöll dåliga skådespelarinsattser (det som erbjöds var idioter som i princip läste direkt från manus). Jag ser hellre om originalet tio gånger på raken än att se den här igen. Usch.

http://www.imdb.com/title/tt0068271/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0