Kill Switch

Lite mer Steven Seagal.

Under sin tioende födelsedag bevittnar Jacob King hur hans tvillingbror blir brutalt mördad av en okänd man. Många år senare plågas han fortfarande av minnena av dagen då hans bror dog. Jacob har gjort sig ett namn inom poliskåren genom sina brutala metoder för att sätta åt brottslingar.

Jacob och hans kollega, och nära vän, Storm Anderson blir satta på ett fall där flertalet personer har blivit mördade och spåren pekar åt att det är samma mördare. Samtidigt kopplas FBI agenten Frankie Miller in för att medverka i utredningen. Samtidigt släpps även Billy Joe, en hänsynslös mördare, efter att ha överklagat sin dom och han är sugen på hämnd.

Återigen en Steven Seagal som är ganska sullig och smått obegriplig stundtals. Den är rätt senfärdig och stundtals är den rätt tråkig och händelselös. Fighting- och actionscenerna är ganska dåligt gjorda då det ser ut som hela filmen hackar och flera av dessa scener repeterar sig själva 2 - 4 gånger per scen, vilket bara blir irriterande.

Seagal, som även skrivit manus till den här filmen, är halvdan i huvudrollen.  Isaac Hayes (Chef i South Park) och Chris Thomas King (O Brother, Where Art Thou?) har varsin viktiga roller också.

Men den här filmen är en klar förbättring mot den usla Attack Force (recenserad här) han gjorde två år tidigare. Men bara för att den är bättre än Attack Force innebär det inte att den är bra..

http://www.imdb.com/title/tt1107859/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0