Attack Force

Nu var det väldigt länge sen jag recenserade en Steven Seagal film, så nu är det fanimej dags igen.

Efter att överste Marshall Lawson förlorar sin anfallsstyrka i en kallblodig och till synes slumpmässig attack skickas Lawson och hans kollega, och vän, Dwayne Dixon till Frankrike. Där försöker de luska ut varför Lawson's anfallsstyrka blev attackerade. De hittar snart ett spår som leder till en militärorganiserad organisation som tillverkar den nya partydrogen CTX; en otroligt beroendeframkallande drog som tillför kroppen stora mängder adrenalin vilket kan medföra att personen som är påverkad, och beroende, kan bli högst aggressiv.

Tillsammans med Tia, en f.d lärling till Lawson, beger sig de två männen iväg med en mindre grupp militärer för att sätta stopp för organisationen som tillverkar CTX.

Ok. Here we go. Steven Seagal är ju inte känd för att medverka i verkliga filmer och inte storfilmer heller för den delen, men vad Seagal gör i den här filmen begriper jag inte.

Filmen börjar ganska lovande, planar ut och blir rätt seg och tråkig och därifrån till runt 20 minuter innan slutet skiftar det mellan intressant, tråkigt och segt. De sista 20 minutrarna börjar det röra på sig. Under hela filmens lopp bjuds vi på halvusla skådespelarinsattser (inte ens Seagal verkar speciellt engagerad i sin roll ärligt talat), halvusla effekter och överdrivna och dåligt framförda actionscener.

Seagal's röst är lite underlig i den här filmen också. Stundtals låter han som Seagal och stundtals låter han ungefär som en 90 årig kedjerökande cancerpatient, vilket fick mig att börja fundera flera gånger om filmen var dubbad.. eller något.

Slutscenerna är halvintressanta och bevisar återigen att även om Seagal börjar närma sig 60 bast så är han rejält bad ass med sina martial arts kickar och slag. Yes!

Det här är iaf inte en av Seagal's bättre filmer. Varför han medverkar i den här soppan förstår jag inte. Fy på dig Steven.

http://www.imdb.com/title/tt0493424/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0