Man With The Screaming Brain

Bruce Campbell i högform, både som aktör och regissör, i den här lite udda komedin.

När industrichefen William Cole (Campbell) och hans fru Jackie (Antoinette Byron) kommer till en liten stad i Bulgarien för att William ska genomföra diverse affärer stöter de på den stenhårde ryske taxichaffisen Yegor (Vladimir Kolev).

Men efter att William stött på en mystisk kvinna (Tamara Gorski), som har kopplingar till Yegor's förflutna, blir William och Yegor mördade. Kort därpå får Dr. Ivan Ivanovich Ivanov (Stacey Keach) och hans medhjälpare Pavel (Ted Raimi) tag i Cole's och Yegor's kroppar och genom en ny metod Dr. Ivanov har tagit fram överför han hjärnceller från Yegor's hjärna till Cole's hjärna. Detta medför att Cole vaknar återigen till liv, fast med en liten bieffekt: Cole hör Yegor i sitt huvud.

Tillsammans måste det omaka, och för att inte tala om udda, paret leta reda på den mordiska kvinnan och utkräva hämnd för det hon gjort.

Bruce Campbell och Ted Raimi är verkligen i hög form i den här hysteriska komedin som blandar lite våld med en stor portion underlig humor. Bruce är som vanligt klockren och flänger runt med hela kroppen vilket resulterar i komiska situationer, Ted spelar en korkad ryss som vill vara hip och modern och de övriga skådespelarna är väldigt sevärda med. Till och med Stacey Keach (Class Of 1999) är underhållande att se.

Jag har sett den här filmen en gång tidigare och jag begriper inte riktigt varför jag inte sett om den igen förrens nu. Den är skojig, underhållande och lagomt lång med strax under 90 minuter.

Är man ett Bruce Campbell fan eller bara vill se en udda film är det här ett måste. Bruce har bevisat tidigare att han är kungen av B-filmerna och det här är inget undantag.

Rekommenderas!

http://www.imdb.com/title/tt0365478/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0