Hello Mary Lou: Prom Night II

Uppföljaren till den smått bedrövliga klassikern.

1957, Hamilton High (samma skola som i första filmen). Baldrottningen, Mary Lou Maloney, blir dödad av misstag när hennes bedragna pojkvän, Bill Nordham, ska ge igen för att hon hållt på med andra killar bakom ryggen på honom.

30 år senare, 1987. Studentbalen börjar närma sig, och Bill Nordham är nu rektor på skolan. Hans son, Craig, ska gå till balen med Vicki Carpenter. Men efter att Vicki har öppnat en koffert i skolans källare, släpper hon lös Mary Lou Maloneys vålnad.. som besätter henne.. och hon vill ha hämnd.

Ja, andra filmen i Prom Night-serien är.. faktiskt ganska ok. Till en början är den seg och jävlig och rätt tråkig, men den klarnar upp mot den sista halvtimman då det blir en del blod.. vilket jag gillade. Skådespelarna är väl vad jag hade förväntat mig och en del av effekterna var riktigt imponerande.. t ex en besatt gunghäst.

Andra filmen i serien var iaf inte helt värdelös, utan är en helt ok film som dessutom kan ses utan att man ska ha sett ettan för att fatta något.. pga att den är fristående.

http://www.imdb.com/title/tt0093176/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0