Curse II: The Bite

Den fristående uppföljaren till The Curse.

När ett ungt par är på resa genom USA bestämmer de sig för att ta vägen genom Texasöknen. De stannar till på en bensinstation mitt ute ingenstans för att tanka och fråga om vägen. Bensinstationsinnehavaren avråder dem att ta en genväg, och råder dem att ta den längre vägen.

Det unga paret ignonerar rådet och tar genvägen ändå. Snart märker de att vägen är full med ormar. En bit in på vägen stannar de till och killen blir kort därefter biten i handen.

Till en början verkar inte bettet speciellt farligt... men snart går det upp för det unga paret att de borde tagit omvägen.

Den här fristående uppföljaren är faktiskt en helt ok film. Jag har sett den flertalet gånger, fast under enbart undertiteln, The Bite. De som har The Bite i ägorna har alltså Curse II: The Bite. The Bite kan man hitta i såna där fina lådor på t ex ÖB för 29kr styck. Releasen jag har är ifrån House Creek Entertainment och innehåller i princip bara filmen, subtitles och några menyer.

Iaf.. åter till filmen. Filmen i sig har bra skådespelare (iaf om man tänker på att det är en B-film) och effekterna är precis som i första filmen, bra men emellanåt riktigt vidriga.

Har man inte sett ettan, så kan man ändå se den här. Den har ingenting med den föregående filmen att göra what so ever.

http://www.imdb.com/title/tt0094929/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0