Bad Boys

Nej, det här är INTE Will Smith och Martin Lawrence filmen från 1995, utan ett starkt drama ifrån 1983.

När Paco Moreno och hans två polare är på väg till ett möte där de ska sälja droger till ett annat gäng försöker Michael O'Brien och hans polare Carl sno väskan, men misslyckas pga att gänget som ska köpa drogerna av Paco och hans vänner startar en skottlossning vilket resulterar i två döda.

Polisen förföljer Michael som slutar med att han, av misstag, kör över Paco's lillebror och kraschar med bilen. Domstolen dömmer Michael till ett sorts ungdomsfängelse, där han ska rehabiliteras för att kunna fungera i samhället.

Paco bestämmer sig för att ge igen på Michael och våldtar hans flickvän samtidigt som han misshandlar henne svårt. Han blir gripen direkt efter händelsen och skickas till samma anstält som Michael sitter på.

Det här ganska våldsamma, men fängslande, dramat är riktigt bra, med duktiga skådisar så som en ung Sean Penn (som flertalet år senare gjorde en roll i The Thin Red Line).

Jag har sett den här filmen en gång tidigare, men bestämde mig för att titta på den ytterligare en gång för att friska upp minnet lite. Den var bra första gången och minst lika bra den här gången också.

Se den, helt enkelt.

Rekommenderas!

http://www.imdb.com/title/tt0085210/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0