Zombies! Zombies! Zombies!

Från påkostade monster-från-yttre-rymden-filmer till lågbudget-zombie-film. Hoppas det smakar.

Efter att en pundare har snott ett nytt, otestat, läkemedel som en forskare håller på att ta fram för att bota cancer med, snor en prostituerad det av honom och intar det. Inte långt efter förvandlas hon dessvärre till en zombie och snart börjar smittan att ta över fler och fler.

En grupp strippor, en hallick och hans flickvän, en kille som är tänd på en av stripporna, brodern till en av stripporna, DJen på strippklubben och dörrvakten barrikaderar sig inne i strippklubben för att försöka överleva natten.

Detta kanske låter som en riktigt intressant och skojig film. Det är det inte. Inte det minsta. Jag satt mest och suckade mig igenom filmen och när "effekterna" med exploderande zombies, skallar som blir bortskjutna och lite annat sånt där kul som faktiskt kan vara kul att titta på enbart var en enda svintråkig röra suckade jag bara ännu högre.

Jag har absolut ingenting emot lågbudget-filmer.. bara dom är något så när bra gjorda. Den här filmen känns mer som ett skolprojekt än som en film som man kan köpa/hyra (vem fan som skulle göra det iofs). "Effekterna" i den här filmen är så horribla att jag kände hur tårarna inte var långt ifrån att komma. Skådespelarna spelade antingen över som fan eller så verkade dom inte veta överhuvudtaget hur man skådespelar.

I en scen försöker dessutom manusförfattaren (som verkar vara en komplett idiot) göra hallick-karaktären rolig och har skrivit i manuset att han ska säga "I'm tired of these motherfucking zombies in this motherfucking stripclub!". Mycket lustigt, inte sant? Utöver den scenen så var hallicken en sån jävla stor nolla att jag hade med rent nöje klippt till honom.

Vill man se zombies, tuttar, våld, blod, ROLIGA scener och lite annat kul så kika på Zombie Strippers istället (recenserad här).. den har allt som den här skitfilmen inte har.

http://www.imdb.com/title/tt0906788/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0