Zombie Strippers

Och nu; Robert Englund och Jenna Jameson!

I en inte allt för avlägsen framtid har George W. Bush blivit omvald för fjärde gången, tillsammans med sin vicepresident Arnold Schwarzengger och USA ligger i krig med diverse olika länder, t ex Irak, Libanon, Frankrike och Alaska. Pga de höga dödssiffrorna inom den amerikanska armén har regeringen börjat forska fram ett virus som återuppväcker de döda för att bygga en armé av odöda.

Men något går fel i en av de hemliga forskningsanläggningarna, som är belagd i Sartre, Nebraska, och viruset bryter ut. En grupp med benhårda militärer skickas in för att rensa upp. En i gruppen blir biten men lyckas ta sig därifrån och hamnar slutligen i en underjordisk illegal strippklubb.

Väl inne på strippklubben dör soldaten, men vaknar snart till liv igen och biter en av stripporna.. och stripporna börjar äta sina kunder.

Jag hade hört av flera polare att den här filmen var riktigt värdelös.. dessutom hade jag läst en och annan recension, som sa det samma om den. Och inledningen verkade inte allt för lovande..

Men jag kan säga som så att jag fick en något stor chock en bit in i filmen då jag fick lov att lägga av ett och annat gapskratt. Och en ännu större chock tillkom när filmen var slut; jag gillade den.

Det här är kvalitéfilm när den är på lägsta möjliga nivå. En tunn story, halvtaskiga effekter, en assamblé av skådespelare man knappt hört talas om och självfallet ett och annat stort namn i spettsen.

Gillar man såna här filmer ska man helt klart se den här. Jag vet då en sak iaf; jag kommer se om den här.

Rekommenderas!

http://www.imdb.com/title/tt0960890/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0