Slumber Party Massacre Returns

Det här är en fan-edit av Jim Wynorski filmen Cheerleader Massacre (recenserad här). Om ni är intresserade av att se den hittar ni den här.

1982. En grupp tjejer blir attackerade och slaktade av en galning med en borr under deras pyjamasparty.

20 år senare, 2002. Ett gäng bestående av fem high school cheerleaders, deras coach och ett gäng kåta killar åker iväg för att medverka i en tävling. Mitt ute i ingenstans får de soppatorsk och de beger sig iväg till fots för att se om de kan få mottagning på deras telefoner. Ganska snart hittar de en stuga som de bestämmer sig för att övernatta i. Men efter mörkrets intrång börjar de minska i antal.. en efter en.

Storyn är i princip den samma som i den vanliga Cheerleader Massacre, men i den här fan-editen har det laggts in fler scener ifrån den första Slumber Party Massacre filmen. Dessutom är en hel del scener, som kanske inte var av det nödvändigaste slaget, borttagna vilket gör filmen enbart 40 minuter lång. Men detta medför också att vissa scener blir lite osammanhängande och man lyfter på ena ögonbrynet för man inte begriper vad som hänt egentligen.

Om man ska se den här borde man ha sett originalet först och främst, för att få en sammanhängande story genom den här fan-editen. Och slutet var lite väl hastigt också, tycker jag.

Utöver det så har jag inte så mycket mer att gnälla om. Helt ok fan-edit på en hygglig Wynorski-film.

http://www.imdb.com/title/tt0328945/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0