Kindergarten Cop

Schwarzenegger som förskolefröken!

Poliserna John Kimble (Schwarzenegger) och Phoebe O'Hara (Pamela Reed) skickas iväg för att leta reda på den misstänkte knarkkungen, och mördaren, Cullen Crisps (Richard Tyson) ex-hustru Rachel (Penelope Ann Miller), som de behöver för att sätta åt honom. Men för att hitta henne måste Phoebe jobba under täckmantel som förskolefröken.

Strax innan ankomsten till den lilla hålan Astoria, där ex-hustrun ska finnas, blir Phoebe sjuk vilket leder till att John måste gå in och ta hennes plats som förskolelärare. Enda problemet är att John har ingen aning om hur man hanterar barn.. och tar till polisknep för att få buckt på dom.

Den här riktigt underhållande komedin där Arnold visar att han både har en hård sida (som vi alla älskar), men samtidigt en mjuk och humoristisk sida, är helt suverän. Filmen bjöd på många gapskratt och hade en gnutta spänning också. Och utöver Arnold är de övriga skådespelarna i filmen sevärda och duktiga.

En varm och riktigt rolig komedi, som innehåller lite våld dessutom. Kanske inte lämplig för de minsta, men lite äldre kan allt ta och se den. Har man inte sett den bör man införskaffa den och se den. Det är den värd.

Rekommenderas!

http://www.imdb.com/title/tt0099938/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0