Howling VI: The Freaks

Sjätte filmen i serien... snart är det färdigylat.

När lösdrivaren Ian Richards anländer till en liten ökenhåla får han ett rum av den lokala prästen Dewey, mot att han hjälper till att renovera kyrkan. Inte allt för långt efter Ian's ankomst till staden dyker en kringresande karneval upp, ledda av den underlige R.B Harker.

Ian sitter dessvärre en mörk hemlighet; han är en varulv och vid varje fullmåne förvandlas han och löper amok. Fullmånen nalkas och han förvandlas. Harker får höra om detta och beordrar sina män att tillfångata Ian, för att ha honom med i Harkers karnevalshow med diverse olika freaks.

Ja. Sjätte filmen överstökad och jag måste säga att jag är imponerad. Den här delen i serien var riktigt bra. Skådespelarna var duktiga B-filmsskådisar och kändes trovärdiga. Effekterna var B så det skrek om det lång väg och mot slutet dök det upp effekter alá Evil Dead också! Storyn var bra och den sköt på i ett ganska lagomt tempo. Saker och ting rörde på sig nästan hela tiden utan att det hände massor på en och samma gång.

Vad jag vill säga är att den här filmen är den bästa efter den första filmen, helt klart. Den försöker inte vara något annat än vad den är; en B-skräckis.

Rekommenderas!

http://www.imdb.com/title/tt0102067/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0