Slumber Party Massacre III

Pyjamasparty massakern fortsätter, dock med en klar förbättring.

Ett gäng ungdomar är på stranden och spelar volleyboll och uppmärksammar en skum snubbe som sitter och tittar på dom. Senare bestämmer sig tjejerna i gänget att ha ett pyjamasparty hos en av tjejerna som är ensam hemma för att föräldrarna är ute och tittar på nya hus. Snart dyker killarna upp. Allt eftersom festen fortskrider börjar dom bli färre och färre och utanför syns den där underliga killen från stranden till i skuggorna. Har han något med dom underliga försvinnandena att göra eller är det bara en slump? Och vad är det som surrar i mörkret?

Tredje delen i Pyjamasparty Massakern serien är en klar förbättring ifrån den totalt värdelösa andra filmen. Den här filmen har dock sina brister, självfallet. Bland annat dras betyget ner pga ett svinlöjligt dansnummer (precis som i andra filmen). En annan grej som drar ner på betyget är att vissa saker som händer i filmen är så pass obegripliga att man inte riktigt förstår varför dom tagit med det i filmen, t ex kör tjejerna "sanning eller kånka", där två av tjejerna börjar strippa inför dom andra tjejerna. Jag satt och skakade på huvudet och fattade inte vad manusförfattaren tänkt med det hela egentligen.. nakna tjejer är det visserligen inget fel på, men själva scenen hade egentligen inte ett skit med storyn att göra.

Det som skiljer den här filmen ifrån dom andra två är att mördaren den här gången har ett motiv (även om det är något skevt och smått obegripligt).

I långa drag är tredje filmen en klar förbättring ifrån den totalt skitvärdelösa tvåan som borde bli nergrävd någonstans där ingen någonsin kan hitta den filmen igen.

Kort sagt; se första och tredje filmen, och skippa tvåan.. den är ändå onödig och du slänger bort ca 75 minuter av ditt liv på ingenting.

http://www.imdb.com/title/tt0100639/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0