Return Of The Living Dead Part II

Uppföljaren till dom festande döda.

Militären har fått tag i tunnorna med den dödliga 2-4-5 trioxen gasen och ska transportera den (troligtvis) till en militärbas där den (troligtvis) ska förstöras. Självklart ramlar en av tunnorna av en av lastbilarna. Snart hittar en grupp ungar tunnan och självfallet kan dom inte hålla fingrarna i styr, utan lyckas fippla upp den och den dödliga gasen läcker ut.. och snart börjar dom levande döda återigen vandra på jorden.. för att festa!

Return Of The Living Dead Part II känns inte alls som den första filmen. Jag tyckte den här filmen saknade charmen och humorn som gjorde den första filmen jävligt bra.

Storyn är en typisk zombiefilmsstory.. och känns ganska fylld med klyschor och är inte speciellt kul att titta på. Den duger som underhållning för en seg söndagskväll, men mycket duger den inte till, tyvärr..

Dom återanvänder (självfallet) att zombierna talar, vilket jag tycker dom gjorde rätt i och inte ändrade på det.. annars hade troligtvis den här filmen fått ett ännu sämre betyg. Varför ändra på ett vinnande koncept, helt enkelt?

Iaf, den duger, helt klart. Men jag kommer troligtvis inte se om den.. iaf inte på många år.

http://www.imdb.com/title/tt0095990/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0