Cheerleader Massacre

Det här är en fristående fjärde film i Slumber Party Massacre-serien.

Fem high school cheerleaderbrudar, deras coach och ett par stycken sexfixerade grabbar ska iväg till en tävling. Men mitt ute ingenstans får de soppatorsk och de beger sig iväg till fots för att se om de kan få mottagning på deras telefoner. Ganska snart hittar de en stuga som de bestämmer sig för att övernatta i. Men efter mörkrets intrång börjar de dock minska i antalet.. en, efter en, efter en..efter en..

Den fjärde (fristående) filmen i Slumber Party Massacre-serien är en riktigt hygglig slasherfilm även om den är gjord efter 2000. Den här filmen kom 13 år efter den tredje filmen (dvs 2003).

Precis som i dom tidigare filmerna får vi se en del naket och en del våld, precis som det ska vara i en slasher. Den här filmen håller måttet ganska bra och precis som i tredje filmen får man inte veta först vem som är mördaren, utan det läggs inte upp förns mot slutet av filmen.

För er snuskhummrar kan jag informera om att det är ett flertal mjukporr och porrstjärnor med i den här filmen, bland annat Nikki Fritz får vi se i en snabb roll.

Filmen duger som underhållning en seg kväll när man inte har något annat att titta på.

Mycket nöje gott folk!

http://www.imdb.com/title/tt0328945/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0