The Hot Chick

Dags att introducera en av mina favoriter inom Komedi-genren. Rob Schneider!

Jessica Spencer (Rachel McAdams), en ung och attraktiv tjej, får tag i ett par örhängen som sägs vara magiska och att en egyptisk prinsessa använde dom för att undvika sitt bröllop. Av misstag tappar hon ett av örhängena och Clive Maxtone (Rob Schneider), en småtjuv som är ganska duktigt klantig, hittar det. Samma kväll har Jessica ena örhänget i, och Clive sätter i det andra i sitt öra.

Dagen därpå vaknar Jessica upp som man, och Clive vaknar upp som kvinna. Jessica och hennes vänner försöker hitta Jessicas kropp och återställa henne till sitt rätta jag. 

Rob Schneider är verkligen på sitt essé i den här filmen och levererar gapskratt efter gapskratt på löpande band och underhåller väl genom filmens gång. Han lever in sig bra i hur en tjej i tonåren hade kunnat reagera om hon vaknat upp som man (visserligen något överdrivet). Utöver Schneider dyker även Anna Faris (Scary Movie-filmerna) upp i en väldigt viktig roll.

Utöver att filmen är skitkul och underhållande så är den väldigt varmhjärtad också, och har några klichéfyllda moment som alla romantiska komedier brukar ha, men man tänker inte så noga på dom.

Rekommenderas!

http://www.imdb.com/title/tt0302640/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0