Night Of The Creeps (Theatrical Version / Original Version)

En fin liten zombiefilm som fick två olika avslutningar.

År 1959, lyckas en förädare på ett rymdskepp med utomjordingar skicka iväg en kapsell med ett experiment, som senare kraschlandar på jorden. Ett ungt par ser när kapselln störtar ner mot jorden och kraschar. Dom sticker iväg för att undersöka, och snart blir killen övertagen av en sorts parasit och tjejen blir brutalt mördad av en tokig yxgalning.

27 år senare får två töntar i uppgift att gå in i skolans labb (eller nåt sånt) för att sno ett lik och lägga det på trappan till ett av husen (ja, alltså på colleget dom är på heter husen Beta House osv, ni fattar). När de fått ut liket ur tuben där kroppen är vaknar det till liv... och snart sprider sig parasiterna över colleget, och tar över fler och fler.

Den här filmen fick två slut av en enkel anledning. Filmbolaget som skulle släppa filmen var inte nöjda med originalavslutningen, pga att den såg töntig ut i ett tidigt skede. Så dom begärde att avslutningen skulle skrivas om. Bioavslutningen gick snabbt, medans originalavslutningen var lite längre. Så, egentligen är det bara avslutningarna som är olika, mycket mer än så är det inte.

Så, då hade vi rett ut det. Jag tycker den här filmen var skitbra. Den var riktigt slaskig, men samtidigt jävligt rolig att titta på. Garvade till i flertalet scener och filmen väckte intresse. Man var liksom inte uttråkad när man tittade på den.

Karaktärerna i filmen var intressanta att titta på, och kändes inte som en bunt idioter som bara springer runt och skriker och fjantar sig. Och skådespelarna gjorde ett bra jobb för att hålla karaktärerna intressanta. Effekterna var riktigt bra, och riktigt slaskiga emellanåt. Sminkningen var grymt bra också.

Ja, det här är en skitbra film, helt enkelt. Mycket mer än så kan man egentligen inte säga. Den är slaskig samtidigt som den är rolig, vilket ger ett litet extra plus i kanten.

Utöver dom delade avslutningarna, så får Night Of The Living Dead en liten känga. Vad jag har förståt det så är det här både en parodi av den filmen, men samtidigt en hyllning till den. Ungefär som Return Of The Living Dead.

Rekommenderas!

http://www.imdb.com/title/tt0091630/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0