Jack Frost

Vem har sagt att snögubbar är trevliga saker?

Jack Frost, en psykopat som varit jagad över hela USA, är på väg till sin avrättning, men lyckas fly efter en krock med en bil med kemikalier. Efter smällen får han en massa kemikalier över sig vilket resulterar i att han smälter och försvinner i snön.

Strax därpå börjar folk dö under mystiska omständigheter i en närliggande håla. Sheriffen är förbryllad över händelserna men anar att han inte har sett det sista av Jack Frost, som han arresterade och såg till så att han blev dragen inför domstol och dömd till döden. Snart dyker en FBI agent och en annan snubbe upp och hjälper till med utredningen av de olika dödsfallen. De upptäcker ganska snart vattenpölar på flertalet av platserna där kroppar hittats. Vad är det som försigår egentligen? Och varför ler den där snögubben så elakt?

Det här är en riktigt skruvad, och skitkul, skräck/komedi i riktig B-anda! Emellan en del cheesigt våld garvar man högt och filmen underhåller riktigt bra, från början till slut. Att ens få idéen till en sån här film är inte riktigt klokt, fast förbannat underhållande.

Hela filmen stinker B lång väg, men den är inte dålig för det. Absolut inte. Den underhåller bra, skådespelarna är ganska bra, effekterna är imponerande bra för att vara åt B-films hållet och storyn är så pass vriden, underlig och snurrig att man kan inte mer än gilla den här filmen.

Något som bör tilläggas, är att jag har sett den här förr. Men den är fortfarande lika bra som första gången jag såg den.

Rekommenderas!

http://www.imdb.com/title/tt0116671/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0