Hell Night

Slasher ifrån början av 80-talet.

Fyra ungdomar blir inlåsta i en gammal kåk, där dom ska övernatta en natt, för att dom ska få vara med i en förening (eller nåt åt det hållet). Snart visar det sig dock att legenderna om det gamla huset stämmer, att familjen som bodde där 12 år tidigare bor där fortfarande.. och dom tycker inte om att få objudna gäster på besök.

Den här lilla skräckfilmen från 81 är en ganska duglig slasherfilm, men dock ganska udda. Den har, tyvärr, en del dötid som är riktigt segt att titta på.. men den har en och annan riktigt trevlig scen där det bjuds på blod. Spännande är den väl till och från, men den har som sagt en del dötid som känns rent utsagt onödigt.

Skådespelarna är som vanligt i slasher-stuket, och blir godkända. Men även om skådespelarna är bra, så kämpar dom ändå mot ett ganska tunnt (och trögt från och till) manus.

Filmen i sig är en ganska ok film, men det finns bättre slasherfilmer att titta på självfallet. Det här är inget jag vill rekommendera, men har man absolut ingenting annat att titta på kan man ju alltid kika på den.

http://www.imdb.com/title/tt0082511/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0