Dracula III: Legacy

Tredje, och sista, delen i Dracula 2000 serien.

Prällen och likkörarn ifrån den andra dyngfilmen sticker till Rumäninen för att leta reda på Dracula och förgöra honom en gång för alla. Men utöver att de måste slåss mot vampyrer, stöter de även på problem från annat håll, i form av rebeller som har startat ett inbördeskrig i landet.

Den sista filmen i den här serien har sina ljusa sidor, men samtidigt har den sina totalt värdelösa och riktigt jävla larviga sidor.

De ljusa är bland annat att den här filmen innehåller en betydligt högre body count än de två föregångarna och storyn är mer intresseväckande. Eh, typ.

De totalt värdelösa och riktigt jävla larviga sidorna av den här filmen är t ex att mot slutet går likkörarn ner i typ ett fängelsehålsliknande rum där det är typ jordens jävla vampyrgroupie, han knallar rakt in i högen med vampyrer och börjar dra i flertalet av dom, och de reagerar enbart med att fräsa åt honom. Liksom, jaha? Dessutom verkar gubben som spelade Dracula ha varit full under inspelningen, hans agerande är inte det bästa, så att säga. På tal om Dracula, i hela filmen fick man se honom i ungefär, 10 minuter, eller något sånt. De kunde lika gärna ha kallat filmen för enbart Legacy, tycker man.

Iaf, jag kan inte rekommendera någon av de här filmerna. Ettan och trean hade några ljusa sidor, men de är inte tillräckligt starka för att jag vill rekommendera de här filmerna. Man blir mest uttråkad när man tittar på dom, och den som säger emot det lär inte veta hur skräckfilmer ska vara.

Ja visst ja, Roy Scheider dyker upp i en snabb roll som prälle även i den här filmen.

http://www.imdb.co.uk/title/tt0303929/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0