Boo

En bloddrypande och slaskig spökskräckis.

Under Halloween-helgen tar sig fem ungdomar in på det övergivna och igenbommade Santa Mira sjukhuset. Sjukhuset blev nerstängt efter en våldsam brand där flertalet intagna och anställda dog. Det går även rykten om att sjukhuset ska vara hemsökt, och att den tredje våningen har invånare som inte är av denna värld.

Väl inne i sjukhuset upptäcker de fem ungdomarna väldigt snart att ryktena stämmer. Men vem är det egentligen som vill dom illa? Och varför?

Den här blodiga och slaskiga spökskräckisen är en ganska bra skräckfilm. Jag har sett den flertalet gånger och kan den i princip utantill vid det här laget. Den erbjuder emellanåt några chockscener där man hoppar till lite lätt, men samtidigt en hel del blod, slask och onödigt våld, mums!

Skådespelarna är relativt bra och förstör iaf inte filmen med träigt beteende och läsa-direkt-ur-manuset-agerande. Effekterna är bra, men emellanåt kan man lyfta lite på ögonbrynet lite grann och fundera hur dom egentligen tänkte när dom genomförde en scen där de använde effekter. Storyn är ganska kliché, men inte förutsägbar som många ungdomsskräckfilmer brukar vara. Storyn gör också en oväntad snurr mot slutet av filmen, vilket är lite kul.

Jag vill ta och rekommendera den här filmen, även om den inte ger tittaren något nytt och häpnandsväckande. Den underhåller bra och man somnar iaf inte av tristess när man tittar på den.

Mycket nöje.

http://www.imdb.com/title/tt0385560/

Kommentarer
Postat av: Rosie

Den ska dras ner den med. :D

2009-06-10 @ 23:59:45
URL: http://roosiee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0