Blood Frenzy

Från 60-talet till det ljuva slutet på 80-talet då flertalet ton med slasher- och galen-mördare-i-mask-slaktar-ungdomar-filmer kom.

En kvinnlig psykriatiker tar en grupp patienter med sig ut i öknen för att genomgå en "konfrontations terapi" med dom. I den här gruppen ingår bland annat en våldsam Vietnam veteran, en förbannad lesbisk kvinna, en uppblåst macho tönt, en söt blond nymfoman, ett blackout fyllo och en kvinna som får typ panik så fort någon rör henne. Men tydligen så ser någon på terapi som en uppsprättad strupe.. och snart börjar kropparna samlas på hög.

Ytterligare en slasherfilm sedd.. och ytterligare en film jag tänker såga rejält i. För det första vill jag gnälla rejält på skådespelarna. Vissa av dom är totalt inkompetenta, och borde inte ens fått vara med i en film. Men det fanns en och annan som faktiskt visste hur man skådespelar och för en trovärdig dialog utan att alltihop bara känns idiotiskt.

För det andra vill jag säga att den här filmen är riktigt jävla trög, och jag förstår inte hur den här filmen har fått så högt betyg på IMDB. Den är tråkig, och det tar lång tid innan något intressant överhuvudtaget händer.. dessutom känns det mest som om dom bara skriker, fjantar sig och hittar på en massa idiotiska idéer.. endast för att fördriva tiden till ca 90 minuter, vilket suger röv.

För det tredje är effekterna ett jävla skämt. Det syns lång väg att dom använt effekter och det hela känns bara larvigt och oäkta.

För det fjärde så HATAR jag den lesbiska karaktären. Varför? För hon är en dryg jävla flata, som är en jävla surfitta för den delen med.. som enbart gnäller och är allmänt ful. Fy helvete.

Och för det femte, och sista, så är slagsmålsscenerna, om man nu kan kalla dom det, värdelöst genomförda. Ljudeffekterna suger och det är mest en massa gap och skrik.

Finns det något gott överhuvudtaget med filmen egentligen? Ja, faktiskt. Att den tar slut.

Jag läste en kommentar på IMDB om den här filmen. Och han/hon som skrivit skrev att skådespelarna, effekterna osv. var imponerande. Antingen var han/hon en inkompetent filmtittare som inte vet hur en bra slasherfilm ska vara.. eller så är bara den personen dum i huvudet.

Filmen börjar ganska intressant konstigt nog, men det hela rinner ut i sanden och förstör hela filmen.. och slutet är bara löjligt och tråkigt.

Skit samma. Hela filmen är en idiotisk soppa som inte ens borde fått göras.

http://www.imdb.com/title/tt0092670/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0