The Marsh

Mer spökskräck.

Den unga barnboksförfattarinnan Claire Holloway lider av mardrömmar som återkommer hela tiden. Hon lyder sin doktors råd och beger sig iväg till Rose Marsh Farm i Westmoreland County för att ta ett sabbatsår ifrån sitt skrivande.

Kort efter hennes ankomst stöter hon på journalisten Noah Pitney som ganska direkt visar intresse för Claire. Men efter att ha varit med om några besynnerliga händelser tar Claire kontakt med Geoffry Hunt, en paranormal-rådgivare. Tillsammans börjar de rota i husets historia.. och kommer snart sanningen på spåret.

Helt ok film, mer eller mindre. Skådespelarna gör ett bra jobb även om manuset har lite brister. Saker händer, även om vissa av dem får mig bara att sucka djupt. Effekterna är bra, men emellanåt småtöntiga tack vare händelseförloppet i filmen.

Filmen innehåller en och annan chockscen också. Vissa av de här scenerna är dock så pass förutsägbara att man kan räkna ut när något kommer hända, tyvärr. Men sen har vi även de scener som är ganska oförutsägbara där något händer, vilket lyfter filmen lite grann.

Helt ok film. Duger att glo på om man tittat igenom alla filmer i filmhyllan 100 gånger.

http://www.imdb.com/title/tt0496350/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0