How To Lose Friends & Alienate People

Återigen en Simon Pegg film.

Efter att Post Modern Review, driven av den klantige nöjesjournalisten Sidney Young (Pegg), har publicerat en elak artikel om mediakungen Clayton Harding blir Young uppringd av Harding som erbjuder honom jobb på hans superkända tidning Sharp.

Young tackar ja till jobbet och beger sig sedan iväg till New York i hopp om att kunna spetsa till Sharps kändisgullande. Han märker snabbt att han kämpar emot frestelsen att smöra (aka slicka röv) för kändisar för att själv nå toppen av sin karriär.

Filmen har sina stunder då man skrattar rejält och högt och där emellan är det många fniss-scener. Och så lite dialog. Pegg är skitrolig som vanligt, Kirsten Dunst irriterar otroligt nog inte, Jeff Bridges är bra men underanvänd och Gillian Anderson gör en bra insatts. Megan Fox är en dryg attention whore. Oväntade vändningar dyker aldrig upp utan filmen går ganska patriotiskt efter regelboken om hur romantiska komedier ska genomföras.

Jag är iaf nöjd med den här filmen. Den är skojig och gav mig en hel del skratt. Vad mer kan man begära av en regelrätt romantisk komedi?

Läs givetvis också en recension av filmen hos Helt Perfekt också.

Rekommenderas!

http://www.imdb.com/title/tt0455538/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0