Twice Dead

Jävlas aldrig med andar.

Familjen Cates flyttar in i ett gammalt hus som fadern ärvt av sin farbror, som ägt det i över 50 år. Vid ankomsten upptäcker dom att huset är belägrat av ungdomsligister. Men som om det inte vore nog med ungdomsgänget, så har dom något mycket värre att frukta.

Huset är nämligen den kände skådespelaren Tyler Walkers f.d hem.. och det var även här han tog sitt liv. Ganska snart ger Tyler sig till känna för barnen i familjen.

Ligistgänget som var vid huset när dom kom till det gamla huset börjar förfölja och terrorisera dom båda syskonen.. men Tyler tycker inte om deras sätt att bete sig på, och beslutar sig för att ge sig in i leken.

Den här lilla filmen är en ganska seg film, till en början.. men ju längre den fortgår desto mindre döscener är det och spänningen ökar. Men att det tar nästintill en timme innan det sker, drar ner på betyget kraftigt.

Skådespelarna är helt ok, och jag tänker inte klaga allt för mycket på dom. Jag har sett sämre, men samtidigt så har jag ju självklart sett bättre.

Effekterna är ganska imponerande. Bland annat pga att det är en spökfilm, och det hela ser ganska äkta ut när spöket "träder fram" i filmen.. när saker och ting svävar runt etc. Utöver det, finns det faktiskt en och annan scen där det ingår våld, blod och lite trevligt gore, vilket höjer betyget.

I helhet är det en ganska ok film som man kan glo på en tråkig kväll.

http://www.imdb.com/title/tt0096319/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0