Lucky

En serietecknare. En hund. En bakgård full med döda kroppar.

När den misslyckade, och alkoholiserade, serieförfattaren Millard Mudd åker till spritbutiken och sedan fyllestyr hemöver råkar han av misstag köra på en liten hund. Han får skuldkänslor för att han har kört på hunden och tar den med sig hem för att försöka ta hand om den så att den överlever. Han upptäcker en namnbricka på hunden som säger 'Lucky'.

Ett mirakel inträffar och Lucky återhämtar sig.. för att sedan börja prata med Millard telekinetiskt. Lucky hjälper Millard att börja skriva manusskript som blir succéer och säljer. Kort därpå möter Millard sina drömmars kvinna. Och snart vill Lucky ha något i utbyte för de tjänster han har gjort Millard. Lucky vill att Millard ska döda.. och snart hittar Millard kroppar i sin bakgård.. och kort därefter låter han sin mörka sida ta över.

Den här grymt bizarra skräck/komedin är ganska bra.. men samtidigt så är den ganska pratig och det händer inte jättemycket i den, men det är ganska intressant att titta på hur huvudkaraktären ändrar på sig genom filmens gång. Effekterna var bra, dom som var med iaf.

Men utöver en bizarr story så bjuds det även på t ex nekrofili, sex och tortyr i den här filmen.

I långa drag är det en ganska underhållande film, även om den är ganska konstig och bizarr. Kommer man över den här filmen och gillar lite udda filmer kan man ju alltid ta och kika på den.

http://www.imdb.com/title/tt0299014/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0