Raw Deal

Efter att FBI chefen Harry Shannon's (Darren McGavin) son blivit dödad medans han vaktat ett nyckelvittne mot gangstern Luigi Patrovita (Sam Wanamaker) kontaktar han Mark Kaminsky (Arnold Schwarzenegger) - en f.d FBI agent som fick sparken då han misshandlat en misstänkt och jobbar numer som sheriff i en småstad i Nord-Carolina - och ger honom ett erbjudande.

Shannon's erbjudande; om Mark nästlar sig in i Patrovita-gänget och eliminerar dem inifrån kommer han att få en ny tjänst på FBI. Mark tackar ja och går undercover...

Storyn är upplaggd för en redig B-actionrulle med mycket skjuta skjuta. Men nä. Visst händer det väl lite då och då, så som skottlossning, biljakter och slagsmål, men det blir aldrig direkt spännande och bitvis blir filmen rätt långrandig. Det är ganska mycket dialog och prat och det är inte förrens efter en liten vändning i slutet av filmen som det faktiskt blir riktigt intressant - även om det hela är överstökat på runt 10 minuter. Även om händelseförloppet brister så lyfts filmen upp lite grann av goda skådespelare, vilket gör att inte filmen blir helt olidlig att titta igenom.

Helt ok B-action som duger att titta på en eller två gånger, eller nåt.

http://www.imdb.com/title/tt0091828/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0