Deathstalker And The Warriors From Hell

Deathstalker (John Allen Nelson) blir anförtrodd av den vackra prinsessan Carissa (Carla Herd) att beskydda en förtrollad juvel, som är en av två delar som tillsammans håller nyckeln till den förlorade staden av skatter, Erendor. Dessvärre innehar den ondskefulla trollkarlen Troxartes (Thom Christopher) den andra delen av juvelen. Men båda sidor står inför en överaskning...

Tredje filmen, men inte sista, om Deathstalker är långt ifrån den första filmens underhållande trashfilmsstatus och den andra filmens värdelösa cheesevärde. Den tredje filmen är VÄRRE än de två första filmerna.

Först och främst är filmen på tok för utdragen och tråkig. Det händer ingenting filmen igenom och när det väl ska vara spännande så ser det mer ut som ett gäng lågstadieelever som springer runt och fäktar i luften mot varandra än actionfyllda svärdstrider - där det syns klart och tydligt att de inte slår vapnena i varandra då de knappt nuddar deras kroppar. För det andra är Nelson's gestalning av Deathstalker otroligt usel. Istället för en köttskalle eller en smilande spinkig fjant får vi här en flinande gentleman som är mer töntig än tuff. Och för det tredje är slutstriden något av det sämsta jag någonsin har sett i en film. Det är utdraget, det är löjligt, det är.. obegripligt hur de kunde komma på idéen att ens genomföra skiten.

Filmen återanvänder precis som Deathstalker II en scen ifrån The Raven (som även återanvändes i The Terror från samma år som The Raven) - men är tack och lov en av få återanvända scener.

Personerna bakom filmen måste ha tänkt med arslet när de gjorde den här filmen. Att ens några personer tackade ja till att stå framför kameran i den är ännu mer obegripligt. Tycker man de två första är skräp så lär man gråta floder av den här.

http://www.imdb.com/title/tt0097174/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0