Black Dog

Ex-fången Jack Crews (Patrick Swayze), som jobbar som bilmekaniker och bor tillsammans med sin fru och dotter i New Jersey, blir erbjuden ett körningsjobb från Atlanta till New Jersey där lönen är 10 000 dollar. Han tackar nej till jobbet då hans lastbilslicens har gått ut, men när han upptäcker att banken är på gång att ta deras hus ifrån familjen tackar han ja till jobbet. Enda problemet är att det är fler som är ute efter lasten än mottagaren och Jack måste använda all sin kunskap som lastbilschaffis för att överleva attackerna - och rädda sin familj...

Black Dog är en rätt typisk hjärndöd och orealistisk actionfilm som, även om det inte är speciellt mycket skjuta-skjuta, underhåller alldeles utmärkt med goda skådespelare, spännande biljakter (i det här fallet lastbilsjakter) och en intressant bakomliggande historia som förklarar filmens titel.

I rollsättningen ser vi utöver Swayze Meat Loaf, Charles S. Dutton, Randy Travis, Gabriel Casseus, Brian Vincent och Graham Beckel i viktiga roller.

Orealism? Javisst, men desto mer underhållande.

Rekommenderas!

http://www.imdb.com/title/tt0120610/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0