Disaster!

Efter att en astroid - med kurs rakt mot vår planet - blivit upptäckt sätts ett team av de bästa experterna på olika katastrofområden - lett av Harry Bottoms - ihop för att åka ut i rymden och försöka stoppa astroiden innan den krossar planeten Jorden och allt liv som finns på den. Dessvärre är de bästa inte riktigt bra...

Disaster! påminner lite grann om Celebrity Deathmatch - ni vet den där leranimerade komediserien för vuxna som gick på tv för en herrans massa år sedan där kändisar gestaltade i lergubbar spöade på varandra? Disaster! är ungefär samma sak, fast den skämtar med katastroffilmer så som Armageddon (i första hand), Twister och Volcano. Och den gör det bra - till större delen.

Egentligen tycker jag inte det finns några direkta fel i filmen, men mot slutet av filmen övergår de rejäla gapskratten till fnissningar eller leenden - vilket är synd. Det känns lite som att de satsat allt krut i början av filmen och att de mot slutet tappade en del.

Det finns säkert de som tycker den här filmen är barnslig och att bara 12 åringar kan tycka den är kul (bland annat en av de som lämnat kommentar på IMDB), men jag personligen tycker det är en riktigt kul film - även om den fiser ur sig mot slutet.

Rekommenderas!

http://www.imdb.com/title/tt0424958/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0