Urban Justice

Sista Steven Seagal filmen jag har på lager just nu, där vi bland annat ser Seagal (givetvis), Eddie Griffin och Danny Trejo.

Efter att polisen Max Ballister blir skjuten till döds av en okänd skytt börjar hans far, Simon Ballister, att rota i det hela. Simon beger sig iväg till området där Max blev skjuten och upptäcker att två rivaliserande gäng krigar där. I sitt sökande får han hjälp av den unga hood-killen Gary, vars storebror ingår i ett av gängen, och tack vare denne kommer Simon mördaren på spåren.

Storyn är väldigt enkel, men effektiv. Seagal slår folk på käften och skjuter lite grann därefter. Griffin är bra som skurken och levererar några garv. Trejo skymtar bara förbi lite snabbt som gängledare, men gör det han ska. Som vanligt. De övriga skådespelarna är bra, typ.

Tack och lov försöker sig inte filmskaparna på sig en djupare story än vad de gjort, utan valt att rikta sig in på en enkel, effektiv och malande story som röjs undan rätt kvickt. Det är dåligt med långtråkiga dialoger och vi erbjuds en hel del skjutande eller slagsmål, vilket gör att filmen blir intressantare.

Jag gillade verkligen den här filmen. Gillar man Seagal filmer så lär man älska den här.

Rekommenderas!

http://www.imdb.com/title/tt0910934/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0