Oneechanbara: The Movie

Efter att mina spelrecensionspolare berättat kring den här filmen blev jag småintresserad, då den är baserad på ett spel som egentligen enbart är till för att visa T&A (Tits & Ass) och våld.

Efter att företaget D3 Corporation har gjort experiment på de döda för att försöka väcka dem till liv bryter en zombie-epidemi ut. Snart börjar de döda att vakna till liv och epidemin sprider sig över världen.

Aya, en bikini- och cowboy-klädd tjej, försöker att leta reda på sin syster Saki som är ansvarig för deras fars död, tillsammans med Katsuji, vars syster blivit bortrövad av Dr. Sugita (som Saki för övrigt jobbar för). Efter att Aya och Katsuji tagit hand om en större grupp zombies stöter de på Reiko, vars dotter blev dödad av de odöda. Tillsammans beger de sig iväg för att eliminera Dr. Sugita och Saki. Samt försöka stoppa zombie-epidemins ursprung.

Den här action/skräck-filmen är något av det mest vedervärdiga jag någonsin har sett. Effekterna ser ut ungefär som att en mediastudent har fått 50 spänn för att göra dem. Storyn är lövtunn och rena ursäkten för att visa lite värdelösa våldsscener, blod, brudar som är lättklädda, skottlossning som är värdelöst framfört och svärddueller. Utöver det här, får vi även se samma zombie bli dödad flera gånger, vilket påminner lite om House Of The Dead. Yay.

Verklighetsfaktorn slår igenom golvet. Manami Hashimoto's avkapade dubbelpipiga hagelgevär verkar vara automatiskt, innehåller fler patroner än två och skjuter tydligen pistolskott. Dessutom behöver den inte laddas om heller för den delen. Kul.

Skådespelarna är i särklass med porrskådisar. Det förvånar mig att det inte var någon scen som skulle kunnat vara med i en porrfilm. Isåfall hade effekterna, skådespelarna och storyn kunnat ursäktas. Men istället får vi en massa skräp utan att få se något av intresse.. för oss som har pitt, alltså.

Det enda intressanta i filmen är att titta på Eri Otoguro (som, enligt IMDB, enbart varit med i remaken av Shutter tidigare) när hon springer runt i bikini. I övrigt är filmen otroligt ointressant, tråkig och dåligt framförd.

Recension på spelet finner ni här.

De som gjort den här filmen borde fundera på att antingen sadla om och bli porrfilmsmakare eller kanske bli städare på en nedgången skitig bordell i ett avlägset land som ingen jävel känner till.

http://www.imdb.com/title/tt1192613/

Kommentarer
Postat av: Tim N.

Dude, du glömde den vackra scenen där Katsuji träffar sin zombifierade syster och bitchar och donar. Sen när han räddar Aya tror jag de va genom att hugga systern i halsen så ylar han bakom systern: SAY SOMETHING! <- De roligaste e dessa 2 saker: 1 - HON E DÖD! en jävla zombie ffs! och nr 2 - Han högg henne i halsen med sin kniv. Även om hon kunnat snacka så hade de inte blivit mer än fuckin gurglande och blod bubblande. De som tänkte ut den scenen hade nog sina ballar bakom öronen...

2009-02-25 @ 07:46:52
URL: http://krockatskithus.suntearstudio.com
Postat av: Vahetere...orka?

Eller så snortade de rent av getdiarée. Jävla skräp.

2009-02-25 @ 15:00:33
URL: http://vahetereorka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0