Lone Wolf McQuade

Chuck Norris bevisar återigen att han är the ultimate bad ass tack vare sitt rejäla skägg och 80-tals frilla.

J.J. McQuade är en Texas Ranger som inte följer reglerna till punkt och pricka, är upprorisk och föredrar att arbeta ensam vilket har gett honom smeknamnet Lone Wolf McQuade. Efter att hans dotter och hennes pojkvän blivit attackerade av några okända män upptäcker McQuade att en grupp vapensmugglare har stulit automatvapen ifrån en militärkonvoj.

Till en början försöker han att lösa fallet själv, men efter att en gammal vän och kollega och ett vittne blir eliminerade blir han fråntagen sin tjänst och måste slå sig ihop med en rookie och en FBI agent för att försöka stoppa vapensmugglarna.

En typisk B-action story. Och Chuck Norris är i toppform. Han sparkar, slår med knytnävarna och gräver sig upp ur marken med sin polisjeep. Det är vad jag kallar underhållning.

Chucken är som vanligt stenhård, skjuter först, skjuter lite till och när alla är döda ställer några frågor. Mycket underhållande. De övriga skådespelarna är av B-typ och funkar. Filmen gör vad den ska göra hur som helst; underhålla.

Filmen har ett ganska högt tempo och rullar på i bra fart. Och den slår troligtvis rekord i repliken "Shit", skulle jag tro.

Chuck Norris är förresten en amerikansk hjälte.

Rekommenderas!

http://www.imdb.com/title/tt0085862/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0