Belly Of The Beast

Lite mer Steven Seagal.

När ex-CIA agenten Jake Hoppers dotter är i Thailand med några vänner blir hon och hennes tjejkompis kidnappade av terroristgruppen Abu Karaf. De begär att alla Abu Karaf-anhängare som hamnat i fängelse ska släppas omedelbart, annars avrättas flickorna inom en vecka.

Efter att Jake fått reda på att hans dotter blivit kidnappad beger han sig till Thailand för att leta reda på sin dotter. Men i sitt sökande, tillsammans med sin gamle vän Sunti som av misstag sköt en oskyldig under en misslyckad förhandling tio år tidigare, börjar saker och ting komma fram i dagsljuset och det står klart för Jake att det är fler än bara Abu Karaf som är inblandade i det hela.

Att titta på Steven Seagal filmer kräver ungefär samma sak som Chuck Norris filmer: ingen hjärna what so ever, typ. I den här filmen slår Seagal folk på käften till höger och vänster och skjuter stora hål i dom, vilket är jävligt underhållande i min mening. Det är ett högt tempo, en hel del slagsmål och en hel del skjutande. Me like.

Seagal är i toppform och de övriga skådespelarna är bra, typ. Action/slagsmålsscenerna är bra gjorda. Storyn är väl ganska ok, men det är själva händelseförloppet som är intressant. I slutet av filmen går Seagal och Byron Mann (han som spelar Sunti) loss som fan med pistoler och automatgevär och skjuter ihjäl massor med folk, sedan kommer de amerikanska styrkorna när det inte är en käft kvar att skjuta som i vanlig ordning. Seagal försöker sig på Chuck Norris-stuket: amerikansk hjälte. Och han lyckas nästan.

Belly Of The Beast är en underhållande hjärndöd actionrulle som gör det den ska.. underhålla.

Rekommenderas!

http://www.imdb.com/title/tt0357474/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0