Die Hard 2

Dö hårdare.

Det är återigen jul och John McClane är på Dulles International Airport i Dulles, Virginia, för att invänta sin fru Holly då deras barn är hos Holly's föräldrar i det närliggande Washington DC.

Men julefriden blir återigen bruten då en grupp terrorister, ledda av överste Stuart, tar kontrollen över flygplatsen och kräver att den gripna knarkkungen general Ramon Esperanza ska släppas när hans plan anländer till flygplatsen. De hotar med att se till att planen som är i luften kraschar om inte deras krav uppfylls, men då hade de inte räknat med en nagel i ögat; John McClane.

Den andra filmen i serien är sämre än den första filmen och dessutom den sämsta i serien (enligt mig), men den är inte usel. Den är underhållande, har många fina actionscener, en twist på slutet, bra skådespeleri, en lite större nypa humor och emellanåt är den lite av en nagelbitare. Även om flera av nagelbitarscenerna är ganska orealitiska, men who gives a shit?

Den andra filmen i serien är bra, men den når inte upp till de övriga filmerna. Jag gillar den minst då det känns väldigt mycket som att de upprepar den första filmens story, fast att platsen är utbytt till en flygplats och att handlingen är lite förändrad.

Men den andra filmen är en bra underhållningsfilm, men når inte upp till de övriga filmernas toppskikt. Filmen är dock en jävligt bra actionfilm. Samtidigt så vill jag påpeka att den...

Rekommenderas!

http://www.imdb.com/title/tt0099423/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0