Tombstone

He was quoting the Bible. Revelations. "Behold the pale horse. The man who sat on him was Death... and hell followed with him."

Efter att ha städat upp i Dodge City bestämmer sig Wyatt Earp (Kurt Russell) för att dra sig tillbaka och beger sig iväg till Tombstone, Arizona, i sällskap med sina bröder Virgil (Sam Elliott) och Morgan (Bill Paxton) och deras flickvänner/fruar. Väl i Tombstone tänker Wyatt lämna sitt gamla liv bakom sig och börja tjäna pengar istället.

Men en grupp banditer, kända som The Cowboys, sätter självklart en käpp i hjulet för Wyatt och hans bröder och snart måste de ta itu med The Cowboys... innan de tar itu med dom.

Den här filmen är riktigt bra. Den har en bra drivande story samtidigt som den innehåller en hel del bra skådspelare. Utöver de nämda är t ex Val Kilmer och Michael Biehn med i varsin viktig roll. Mycket mer än så finns det inte att skriva egentligen.

Som ni troligtvis sett har jag gjort en ny kategori nu också, just för såna här filmer. Men ni kan vara beredda på att den här kategorin inte kommer vara överfull med recensioner, för så ofta tittar jag inte på western.. även om jag gillar genren.

Iaf, gillar man western, se den här. Jag gillade den mycket.

Rekommenderas!

http://www.imdb.com/title/tt0108358/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0